Coș de cumparaturi

Relatii clienti: +40 729209132

Despre mine

Proiectul Baltacul, de la inceputuri pana azi!

Proiectul Baltacul a luat nastere din pasiune si dragoste fata de natura. Niciodata nu a existat un plan pentru acest proiect, totul a fost realizat “din mers”, in functie de raspunsul comunitatii la vlogurile postate pe canalul de Youtube Baltacul . 

Totul a inceput cu o investitie de 1000 de lei intr-un Go Pro Hero 5, luat la mana a2a si editari video facute pe genunchi, bazate pe tutoriale gasite pe youtube. Apoi am continuat prin munca sustinuta si postari saptamanale unde calitatea informatiei era o prioritate insa nu si calitatea video.

Timpul a trecut, si am reusit sa intru pe radarul a doua comunitati extraordinare:  Pescuit la Dunare si Doar pentru Dunareni . Mai exact am legat prietenii de durata cu creatorii celor doua grupuri de Facebook: Adrian Iordache si Ionut Spiridon.  Adrian m-a ajutat sa-mi ridic nivelul editarilor si al calitatii vlogurilor postate iar Ionut, fiind mai aproape de mine aici in Romania, mi-a dezvaluit din secretele pescuitului la Dunare.  Acest lucru nu a facut decat sa ne ajute  pe toti la cresterea comunitatilor in care eram imlplicati.

In acest moment apare colaborarea incredibila cu Claumar Pescar , singurul magazin care m-a ascultat atunci cand nu aveam nici 2000 de abonati. Impreuna cu toti cei mentionati am reusit sa ating succesul pe care il am acum. 

Nu in ultimul rand, vreau sa multumesc fanilor impatimiti, mai exact al celor care si-au facut curaj si au sustinut financiar proiectul, prin donatii lunare pe Patreon . Acesta a fost sutul in fund de care aveam nevoie pentru a transforma pasiunea intr-un loc de munca full time.

Ajungem in prezent, unde site-ul www.baltacul.ro, isi face timid loc intre numele mari din industrie. Pe langa o zona dedicata exclusiv fanilor (tricouri, hanorace, stickere si sepci cu cele mai indragite logo-uri pescaresti), acum am reusit sa scot pe piata o gama de boiliesuri birdfood tari cu aroma de capsuna. Aroma deja consacrata, care schimba ph-ul apei aproape instantaneu iar acest lucru este semnalul principal de hrana pentru crapi. 

Vom continua dezvoltarea atat a canalului de Youtube cat si a produselor de pe site, totul datorita voua, comunitatii din jurul proiectului Baltacul

Fire intinse oriunde pescuiti si un an plin de capture majore!!

 

Catalin Tataru

a.k.a. Baltacul

 
Relatii clienti

+40 729209132

14 zile retur

In maxim 30 de zile banii inapoi

Transport RAPID

Livrare in 1-2 zile lucratoare

100% Secure Checkout

MasterCard / Visa